Friesland Installatie - Elektrotechniek Franeker

Gepubliceerd okt. 04, 21
7 min read
elektra monteur elektra monteur

Elektrotechniek Franeker Uw Elektro Specialist!

Diensten Elektricien Friesland

Wanneer u gevraagd wordt om na te denken over wat een elektricien precies doet, heeft u dan enig idee wat u daar op zou kunnen antwoorden? Vaak blijkt dat men uiteraard wel weet dat een elektricien iets met elektriciteit doet, maar een groot deel van de werkzaamheden van een elektricien blijkt onderbelicht te zijn.

Hierop staan de plekken aangegeven waar aansluitpunten en stopcontacten moeten komen. Laagspanning, middenspanning en hoogspanning Als we het hebben over elektra in en rondom huizen, spreek je van laagspanning. De stroom die naar het laagspanningsnet wordt gevoerd, komt via een wijkcentrale. Dit is het middenspanningsnet, dat stroom krijgt aangevoerd via de hoogspanningsmasten die verspreid door het het land staan.

Laadpalen Voor Thuis

In het elektriciensvak is het belangrijk om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en regelgeving. Zo is er bijvoorbeeld steeds meer vraag naar installateurs die zonnepanelen kunnen aansluiten en onderhouden. groepenkast laten vervangen. Bovendien is voor veel klanten zuinig energiegebruik tegenwoordig erg belangrijk. Al met al doet een elektricien vrij veel dingen wél.

Na 3 stappen zie je gelijk jouw unieke baansuggesties op basis van jouw baanprofiel! Wil je werken als Elektricien? Werk je al als Elektricien en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Elektricien worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Elektricien, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer! Alles over het beroep Elektricien in één oogopslag Huidige aantal vacatures 151 Salaris en Arbeidsvoorwaarden Elektricien Wat verdient een Elektricien? De Elektricien verdient gemiddeld tussen de €1600,- en €2700,-.

Elektrotechniek Franeker Gespecialiseerd In Elektrotechniek, Beveiliging

Online Trainingen & Opleidingen Elektricien Werkervaring Elektricien Het is voor een startend Elektricien die net van school komt minder belangrijk dat ze de nodige ervaring heeft. Maar voor iemand die zich wil omscholen of doorgroeit tot Elektricien is het cruciaal dat er wel relevante ervaring is. Dit kan ervaring zijn in een beroep dat overeenkomsten vertoont, zoals .

groepenkast laten vervangen

Friesland Installatiebedrijf

Daarentegen heeft een 3-fase groepenkast er 4. Ook zou u kunnen kijken op de meter in de groepenkast. Hierbij moet u letten op het aantal volt dat hierop wordt weergegeven. laadpalen kopen. In dit geval staat 220/230V voor een 1-fase aansluiting. 380/400V staat dan weer voor een 3-fase aansluiting. 1-fase groepenkasten worden momenteel nog veel in woonhuizen gebruikt.

Een 3-fase groepenkast wordt momenteel voornamelijk in kantoren en fabrieken gebruikt. Toch zien we als trend de afgelopen jaren dat 3-fase aansluitingen ook steeds vaker in de normale woning wordt toegepast. U kiest namelijk voor een 3-fase groepenkast als het verbruik van apparaten samen hoger ligt dan 8000 watt. Met de opkomst van inductie kookplaten zien we dat er al snel een 3-fase aansluiting nodig is.

Laadpalen Voor Thuis

Wanneer u van plan bent om apparaten met een hoog vermogen te gaan gebruiken, heeft u een zeer waarschijnlijk een 3-fase aansluiting nodig. Oude groepenkasten zijn vaak voorzien van 3 tot 6 groepen. Wanneer een groepenkast dan toch vervangen wordt, wordt er meestal gekozen voor minimaal 10 tot 12 groepen.

Bij het bepalen van het aantal groepen telt u allereerst alle lichtpunten en stopcontacten in uw huis. Vervolgens kijkt u naar hoeveel vermogen ieder apparaat vraagt. Per groep kan de maximale belasting worden door het aantal ampère keer 230 (volt) te doen. Het vermogen dat gevraagd wordt door alle aangesloten apparaten mag niet meer zijn dan de maximale belasting.

Kookgroep Aanleggen

Bij het vervangen van uw groepenkast is het dus van belang dat u alle aansluitingen duidelijk in beeld heeft - elektrische installaties in woningen. Dit is ook iets waar wij vanuit DES Elektro over kunnen adviseren. Zo weet u zeker dat u maar één keer uw groepenkast hoeft te vervangen. De ruimte van een groepenkast dient minimaal een afmeting te hebben van: 240 cm x 75 cm x 31 cm.

Daarnaast is het formaat van de groepenkast ook afhankelijk van de grootte van de meterkast. Wel zo fijn als het ook past! Wanneer u de bovenstaande punten heeft gecheckt is het zaak dat u nog een aantal kleine details aandacht schenkt die in de groepenkast moeten komen. Aanvullende zaken zoals bijvoorbeeld een hoofdschakelaar of schakelaar voor elektrische kookplaten. groepenkast laten vervangen.

Elektrotechniek Franeker Uw Elektro Specialist!

Dit zijn dan ook de meest gangbare merken om te laten installeren. Alle drie de merken zijn dus goede investeringen. Maar ieder merk heeft natuurlijk zo zijn eigen sterke punten. Deze zullen we hieronder per merk los behandelen. Door de hoge kwaliteit van deze merken en producten is dit dan ook de aanrader van DES Elektro.

Elektrotechniek Franeker Technisch Installatiebedrijf FrieslandElektra Aanleggen

Overleg dit gewoon met de installateur die bij u thuis langskomt! Als eerste is er het Duitse merk: Hager. Hager verkoopt voornamelijk veel groepenkasten van de zogenaamde “Vision lijn”. Enkele te noemen kenmerken van de Vision lijn zijn onder andere: duidelijke groepen – coderingen, gemakkelijke uitbreidingsmogelijkheden, de hoge gebruiksvriendelijkheid, de kasten zijn uiterst betrouwbaar en zijn niet te vergeten van een zeer luxe uitstraling! Hager is een merk dat door veel elektriciens wordt aangeraden.

Laadpalen Voor Elektrische Auto

Hierdoor kunnen onze installateurs sneller werken. Dit scheelt vervolgens ook weer in de kosten die het voor u met zich meebrengt. Verder is de Hager groepenkast zeer stabiel, hij hangt dus stevig aan de wand. Ook worden er zo min mogelijk grondstoffen verspild bij de productie. De Hager groepenkast is multifunctioneel door de verschillende invoermogelijkheden.

Eaton levert over de hele wereld elektrische producten en systemen die energiezuinig en bovenal veilig zijn - elektrische installaties. Omdat Eaton Holec gevestigd is in Nederland kunnen de kasten snel geleverd worden en kunt u erg goed terecht bij de klantenservice van deze producent . De Eaton groepenkasten genieten van een zeer goede prijs / kwaliteitsverhouding.

Elektrotechniek – Installatiebedrijf Friesland Franeker

Een andere zeer bekende producent van groepenkasten is ABB. ABB is een Zweeds-Zwitsers merk dat haar producten in meer dan 100 landen verkoopt. Dit geef direct een goed beeld van de omvang van het succes van deze groepenkast leverancier (Elektricien friesland). Een ander leuk detail is dat de groepenkasten van ABB in Nederland geproduceerd worden.

Extra Groepen AanleggenElektrotechniek – Installatiebedrijf Friesland Franeker

ABB groepenkasten zijn overigens standaard voorzien van een Busboard systeem. Door dit systeem is het vrij eenvoudig om de groepenkast verder uit te breiden. Dit komt doordat er eenvoudig automaten in en wanneer nodig weer uit geklikt kunnen worden. Die automaten staan vervolgens direct onder spanning. Groepenkasten. Dit is een modulair systeem dat uniek in zijn soort is! Omdat groepenkasten van ABB een stuk slanker zijn als de groepenkast van Hager of Eaton, zijn de ABB groepenkasten beter geschikt voor in een groepenkast met weinig ruimte.

Elektrotechnisch Installatiebedrijf



Deze specialisten weten alles van deze ingewikkelde en vooral wanneer het verkeerd wordt uitgevoerd gevaarlijke klus! Daarom adviseren wij dit ten aller tijden over te laten aan een monteur die hier verstand van heeft. Mede hierdoor bent u ook direct verzekerd van de juiste elektra voorziening in uw woning. elektrische installaties in woningen. Als uw groepenkast is vervangen door een erkend monteur dan is dit in alle gevallen.

Voor zowel de installatie als voor de producten zelf. Door onze ruime ervaring hebben wij verspreid over de markt binnen onze branche zeer waardevolle contacten opgedaan. Hierdoor kunt u bij ons de kasten inkopen voor een zeer interessante prijs (elektrische installatie woning). Bent u naar aanleiding van dit artikel nou ook benieuwd geworden naar de mogelijkheden en de lage prijs die we u te bieden hebben? Neem dan net als vele andere contact met ons op voor de installatie van uw nieuwe groepenkast.

Top 10 Elektriciens In Frieslands - Prijzen & Reviews

Ook het contactformulier bovenaan deze pagina kunt u gebruiken om met ons in contact te komen! . elektra aanleggen.


Meer van Krachtstroom

Navigation

Home

Latest Posts

Zoek Een Vakbekwaam Installatiebedrijf

Published Nov 24, 22
9 min read

Elektra Installatiebedrijf

Published Nov 14, 22
9 min read