Elektromonteur

Published Mar 09, 21
6 min read

Allround Elektricien

Oude huizen beschikken mogelijk nog over oude bedrading voor de elektriciteit, maar als u zelf nieuwe kabels aan gaat leggen, ga dan altijd met de moderne bedrading van tegenwoordig aan de slag. De bruine draad is voor de stroomtoevoer en de blauwe voor de stroomafvoer. Het zwarte elektriciteitsdraad zorgt voor de stroomaanvoer vanaf een schakelaar naar een lichtpunt.

Wanneer u momenteel bezig bent met de nieuw-, aan- of verbouw van uw woning, zult u wellicht elektra willen aanleggen in dit nieuwe deel - Elektriciteit aanleggen - Vergelijk 728 elektriciens. Ook verlichting, elementen voor de keuken of bijvoorbeeld een alarmsysteem kunnen tot uw wensen behoren. Laat uw elektra aanleggen in Eindhoven door onze erkende installateurs, die uw wensen niet alleen zo zorgvuldig mogelijk zullen uitvoeren, maar ook met u meedenken om wellicht verbeteringen aan uw eigen plan aan te kunnen brengen.

Elektriciteit Door Uw Elektricien

Bovenal kiest u bij ons voor een persoonlijke, professionele en daadkrachtige service! Hoewel een klus is die veel mensen zelf zouden kunnen uitvoeren in hun woning, huurt u wellicht liever een specialist op het gebied van elektra in. Zo weet u zeker dat de bedrading op de juiste wijze wordt aangelegd in uw woning en u met een veilig gevoel gebruik kunt gaan maken van de elektrische installaties op dit nieuwe netwerk van elektrische bedradingen - Elektriciteit aanleggen Bel uw elektricien.

De Vakkundige InstallateurElektra

Wanneer u de elektra zelf wilt aanleggen staan onze elektriciens voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Op basis van dit advies kunt de elektra vervolgens zelf in uw woning aanleggen, mits u over de juiste kennis beschikt.

U Zoekt Een ElektricienHet laten installeren van elektrotechnische installaties is een vak met vele verantwoordelijkheden, laat u het elektra door een erkend installateur uitvoeren dan bent u zeker van een veilige installatie voor jaren. Heeft u zelf voldoende basiskennis van elektrotechniek dan kunt u bepaalde elektro werkzaamheden zelf uitvoeren, hieronder geven wij belangrijke instructies.

Deze zijn ook bij de bouwmarkt te verkrijgen. Het zijn 2 meestal handvaten met een meetpen en een snoertje er tussen. Op een van de handvaten zitten meestal leds die aangeven hoeveel spanning er staat. Doe voor de controle een controle of de tester goed werkt. Gebruik voor het uitschakelen van de groepen de groepenautomaat of groepschakelaar.

100% Erkend Elektricien

100% Erkend ElektricienU Zoekt Een Elektricien

Het is voor het werken aan de installatie veiliger, wanneer er tweepolig is afgeschakeld. Laat het werken aan en in een groepenkast over aan een erkend installateur, doe dat niet zelf. Wel kun je in overleg met de installateur vaak zelf voorbereidingen doen voor het plaatsen of wijzigen van een groepenkast, zoals aanleggen van de benodigde buizen en het trekken van bedrading.

Slechte verbindingen zijn een belangrijke oorzaak voor brand. Gebruik géén kroonsteentjes in lasdozen, maar lasdoppen of-klemmen. Laat geen koper bloot op delen die buiten de lasdop/klem of aansluitschroef zitten - Elektricien - Top 10 beste elektriciens. Let daar vooral ook op bij het aansluiten van stekkers of fittingen aan soepel snoer. Gebruik bij snoer met soepele kern altijd adereind hulzen om de adertjes bij elkaar te houden onder een schroef, en gebruik een adereind tang om deze erop vast te persen.

Groepenkast Vervangen

Blauw = Nul (oude kleur rood)Bruin = Fase (oude kleur groen)Groen/geel = Aarde (oude kleur grijs)Zwart = Schakeldraad (oude kleur is zwart) Bedrading van twee (of meer) verschillende groepen mag nooit door één buis gaan, en nooit in één inbouw- of lasdoos zitten. Enige uitzondering hierop is de hierna genoemde kookgroep.

Getallen tussen haakjes gelden voor flexibele buis. 1,5 mm²5 (4)Niet beschreven 2,5 mm²4 (3)5 (5) VD 3 x 2,5 mm² + 2 x 1,5 mm²VD 3 x 2,5 mm² + 1 x 1,5 mm²VD 2 x 2,5 mm² + 3 x 1,5 mm²VD 2 x 2,5 mm² + 2 x 1,5 mm² Huishoudelijke apparaten zoals wasmachines, wasdrogers, vaatwassers, ovens moeten vrijwel altijd op een eigen groep, met een eigen kabel/bedrading van zekering naar wandcontactdoos (=wcd) (Elektriciteit door uw elektricien).

Elektricien - Elektrotechnisch Bedrijf

Stel jezelf terdege op de hoogte van het hoe en waarom op het gebied van elektra-aanleg. Hiertoe kun je de sites van de grotere bouwmarkten raadplegen, daar staan veel informatie-brochures en stappenplannen over elektra-aanleg (Elektra aanleggen). Elektriciteit in een badkamer heeft heel speciale eisen - Elektricien - groepenkasten, stroomstoringen, CV. Zowel voor wat betreft plaats contactdozen/schakelaars, als het aardingssysteem.

Dus bij verbouwing aan een badkamer extra alert op de diverse voorschriften. Als je in de kast hebt gewerkt en je wilt weer inschakelen, zorg dan dat de kast dichtzit. Draai je de zekering vast (als je die nog hebt) zorg dan dat er een glaasje in de schroefkop zit zodat bij een sluiting er geen vonk naar buiten kan komen - Elektricien - De specialist in de omgeving.

Elektricien - Elektrotechniek

Dit is alleen nodig in de oudere installaties waar voor de kookgroep wel eens een krachtgroep wil zitten met alleen 3 zekeringen. Bij de 1-fase groepen zit er altijd (dat hoort tenminste zo) een groepsschakelaar. Zet deze uit. Zo plaats je de zekering stroomloos en kan er geen vonkvorming optreden.

Kortsluiting ontstaat wanneer één of meer elektrische draden met elkaar in contact komen. Bijvoorbeeld door een kapot apparaat of een beschadigde kabel. De stroom vindt dan ongehinderd zijn weg naar plekken waar het niet hoort. Gelukkig schakelt de stop of automaat in de meterkast direct de stroom uit - Gratis offertes voor uw elektra. Check of elektrische kabels goed geïsoleerd zijn.

Elektricien? – Erkende Installatiebedrijven

Gebruik alleen elektrische apparaten die minimaal een CE-markering hebben. Nog beter is een Kema-keur (of de Duitse variant VDE-keur). Houd u zich altijd aan de gebruiksaanwijzing van elektrische toestellen. Zorg ervoor dat u elektrische kabels nooit vastspijkert of vastniet. Raak blootliggende kabels nooit aan. Laat nooit een elektriciteitskabel onder een deur op tapijt doorlopen.

Elektrotechnischbedrijf ElektricienElektricien Regio
Uitbreiding Meterkast En Elektra-installatieElektricien - De Specialist In De Omgeving

Gebruik kabels nooit om iets op te hangen. Trek nooit aan kabels om de stekker uit het stopcontact te halen. Gebruik hiervoor de stekker. Gebruik nooit meer dan één verlengsnoer tussen apparaat en stopcontact. Gebruikt u een verlengkabel, bijvoorbeeld op een haspel? Rol het snoer dan volledig uit voor gebruik (100% Erkend Elektricien).

Elektricien - Betaalbaar En Vakkundig

U heeft een nieuwe keuken gekocht, dat is natuurlijk heel gaaf. Is de indeling anders dan de vorige keuken? Dan is het vaak zo dat het leidingwerk (gas en water) en de elektra aangepast moeten worden naar de nieuwe situatie (Elektricien spoed). Dit doen we volgens het nieuwe leidingschema dat bij uw nieuwe keuken hoort.

Aan welke werkzaamheden moet u denken:Een extra groep of groep voor uw voor uw inductiekookplaat aanleggenExtra stopcontacten boven uw aanrechtbladGasleiding verplaatsen, aanleggen of afsluitenAfzuiginstallatie afvoer en elektraVan nieuwe stopcontacten tot complete aanleg van uw elektriciteitsnetwerk in uw nieuwe of gerenoveerde woning. U kunt hiervoor uitstekend bij onze elektriciens terecht. Wij werken dagelijks aan elektra installatie voor keukens, badkamers en renovatieprojecten - De vakkundige installateur.

Elektricien - Voor Al Uw Installaties

Vaak is dit het geval voor bijvoorbeeld keukenapparatuur. Een uitbreiding van uw stoppenkast is dan noodzakelijk om overbelasting te voorkomen. We installeren ook compleet nieuwe groepenkasten of stoppenkasten, bijvoorbeeld bij de renovatie van een oud huis. Voor een veilig huis is het raadzaam uw elektra door een specialist te laten installeren.

Driefasenstroom gaat u ongetwijfeld tegen komen als u wilt gaan koken op inductie of een luxe whirlpool bad wilt installeren. Het gaat hierbij om apparatuur die meer vermogen nodig hebben dan de waterkoker - Elektricien spoed. Voor het aanleggen van krachtstroom kan het zijn dan er wijzigingen in uw stoppencast doorgevoerd moeten worden.

More from Erkend

Navigation

Home

Latest Posts

Zoek Een Vakbekwaam Installatiebedrijf

Published Nov 24, 22
9 min read

Elektra Installatiebedrijf

Published Nov 14, 22
9 min read